De Plek

Wat maakt onze plek zo bijzonder?

Je bevindt je middenin de rust van de natuur. s’Nachts hoor je, liggend in bed, de roep van uilen. Reeën staan veelvuldig in het veld direct voor het huisje te grazen. Er zijn vele soorten zoogdieren, reptielen en vogels, van vossen, dassen, ringslangen, groene spechten tot ooievaars. Ruiters versieren de mooie zandpaden.

Vanuit je huisje kan je meteen het bos in wandelen. Wandelmogelijkheden zijn er volop zoals over de Gorsselse heide en langs Huize ’t Joppe, het kasteel dat op een steenworp afstand ligt. Je kan je paard meenemen en bij de overburen stallen zodat je prachtige tochten in de omgeving kunt maken. Sportievelingen wacht voor de deur een uitdagende ATB route . Voor fietstochten vormt deze locatie een uitstekende uitvalsbasis. Het fraaie en afwisselende coulisselandschap van de Achterhoek doet je eindeloos dwalen. En wat te denken van de romantische kastelen waarmee de regio bezaait is.

Toch ligt onze locatie niet afgelegen. Je stapt zo naar één van de nabij gelegen restaurants of wijngaard De Zessprong, waar je kunt genieten van de diverse kwaliteitswijnen. Op de fiets ben je binnen tien minuten in het sfeervolle Gorssel om te winkelen of een bezoek aan het vermaarde museum More te brengen. De oude Hanzesteden Zutphen en Deventer zijn slechts een half uur verwijderd – per fiets!