De huisjes

De twee aan elkaar geschakelde huisjes zijn elk zeer sfeervol en met zorg ingericht, geïnspireerd door elementen uit traditionele Achterhoekse boerderijen én met kleuren uit de omliggende natuur. Gebaseerd op het concept van onze dochter Tess Janse, interieurdesigner, zorgt een mix van eigentijds design en brocante voor een fijne en rustgevende ambiance waardoor je je snel op je gemak voelt. Door de grote ramen komt de natuur meteen naar binnen en zijn de huisjes heerlijk licht.  Je ervaart het echte buitengevoel. De goede geluidsisolatie zorgt voor stilte in elk huisje.

De keuken is met o.a. een 4 pits gaskookplaat, oven en koelkast volledig geoutilleerd om te kokkerellen en het resultaat gezellig op te dienen. Diverse soorten biologische thee, koffie, kruiden, azijn, olijfolie en keukenlinnen zijn aanwezig.

Vanuit de zithoek kijk je uit op het terras en het coulisselandschap. Door de bomen zie je het veld waar de reeën veelvuldig lopen.

De mooie badkamer op de begane grond heeft een inloopdouche, toilet, waskom op houten plank en föhn. Weleda shampoo, douchegel en badlinnen zijn aanwezig.

Op de eerste étage bevindt zich de ruime tweepersoons slaapkamer met een tweede toilet en waskom. Het riante boxspringbed zonder voetboard – 2,10 m-1,80m – is met vier kussens en mooi bedlinnen opgemaakt.

De Klaproos

De Klaproos is in de tinten geel, scandinavian pink en groen

Boek de Klaproos

De Korenbloem

De Korenbloem is in de tinten scandinavian pink, blauw en groen

Boek de Korenbloem